Kolla in aktuell klubbstatistik från 13 år och uppåt
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening
Fotboll
Träningsgrupper 7 år och äldre

 

Börja träna Friidrott

Fyll i formuläret på länken nedan så blir du sedan kontaktad av en administratör när ni kan komma och prova på i en av våra grupper. Det kostar inget att pröva på, medlemsavgiften faktureraras när ni väljer att fortsätta med friidrotten.

 

OBSERVERA: Det är personnumret på den som ska träna som ska anges i formuläret.

 

Intresset för att träna friidrott med Mälarhöjdens IK är mycket stort och vi har därför en kölista i alla åldrar födda 2008 och yngre. Väntetiden kan i de yngre åldrarna vara ganska lång, medan den är kortare i de äldre grupperna.

 

Vänligen notera att det kan ta en tid att behandla anmälan då vi är en ideell förening med begränsade resurser. Vi kommer återkoppla så snart det finns plats i en grupp. Är du som förälder intresserad av att ställa upp som tränare eller gruppadministratör? Hör av dig i så fall så kan ditt barn få förtur i kölistan då vi har behov av fler tränare/ledare.

 

Anmälningsformulär MIK Friidrott

 
Våra sponsorer