Kolla in aktuell klubbstatistik från 13 år och uppåt
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening
Fotboll
SM-silver till Wilma i Örebro
2024-02-24 17:15

SM-silver till Wilma Herranen på IUSM i Örebro idag! Wilma bjöd den stora publiken på enastående hoppning och klarade 1,69 i första försöket. Nytt PB och ett resultat som räckte till ett strålande silver. Stort grattis Wilma!

11 medaljer på ungdoms-DM i helgen
2024-02-19 14:24

Julia, Anton och Hannes var bäst i stan när de plockade hem varsitt guld till Mälarhöjden då Stockholms distriktsmästerskap i friidrott avgjordes i Sätrahallen i helgen. Dessutom blev det ytterligare åtta medaljer till Mälarhöjden samt ett stort antal finalplatser, starka prestationer och nya personliga rekord. Läs mer om helgens framgångar här. 

Hammarbyspelen med IDM
2024-02-12 15:52

Fina framgångar på Hammarbyspelen i helgen med ett flertal finalplatser, nya personliga rekord och utmärkta insatser. Dessutom blev det 6 medaljer till Mälarhöjden varav fyra senior-DM-medaljer. Kolla in alla resultaten här.

Flera fina resultat i helgen
2024-02-07 11:35

Inomhussäsongen börjar närma sig sin höjdpunkt för många aktiva med DM, SM, JSM och USM inom de närmaste veckorna. I helgens tävlingar visade det sig att formen är i antågande då vi fick se en mängd fina resultat, säsongsbästa och personbästa. Mälarhöjden hade deltagare på tre tävlingar i helgen, Raka Spåret, Sätra GP och Lilla Hässelbyspelen. 

Mondo Indoor Games och Scandic Indoor
2024-01-30 16:35

Publiken bjöds på många fina insatser och vassa resultat och dessutom ett flertal medaljer till Mälarhöjden både i Uppsala och i Huddinge i helgens tävlingar. Dessutom många nya personbästa och ett par roliga grendebuter som gav mersmak. Läs mer om helgens framgångar här. 

Täby Vinterspel och Inlagda Gurkspelen
2024-01-24 09:30
Wilma hade en bra helg med flera fina resultat

Det blev ett flertal fina resultat på nationell toppnivå då våra duktiga Mälarhöjdare tävlade i helgen. I Stockholm var det Täby Vinterspel som avgjordes i Sätrahallen och i Västerås gick Inlagda Gurkspelen i Westinghouse Arena. Kolla in alla fina resultaten här!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer