Anmälan till sommarlovets Friidrottsskola - klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening
Fotboll
Klubbkläder

 

Mälarhöjdens Friidrott samarbetar med Bareko Sport och Craft avseende klubbkläder. Vår ambition är att kunna erbjuda snygga och funktionella tränings- och tävlingskläder med hög kvalitet. Utöver den tränings T-shirt som följer med medlemskapet bekostas övriga kläder och annan utrustning av den aktive själv.

 

Beställningar

Beställning av klubbkläder görs direkt hos Bareko Sport, antingen via vår webbshop https://www.barekohuddinge.se/klubbshop/malarhojdens-ik-friidrott/ eller i butiken i Huddinge. I butiken finns även möjlighet känna på plaggen och prova ut rätt storlek.

Adress och öppettider till Bareko Sport finns på hemsidan https://www.barekohuddinge.se/hitta-hit

 

Tränings- och tävlingskläder

I dagsläget erbjuds en kollektion av tränings- och tävlingskläder från Craft. Hela klubbkollektionen finns i webbshoppen. Klubbkollektionen anpassas efter behov. Meddela styrelsen om ni vill lägga till något så tittar vi på om det går att fixa. 

 

Medlemströjor- och tränartröjor

En gång per år får varje medlem en T-shirts med klubbtryck, avsedda framförallt för träningsändamål. Beställningar av sådana tröjor sker centralt och distribueras av respektive administratör. Saknar ni något i sortimentet hos våra leverantörer så kontaktar ni kansliet:
friidrott@malarhojden.com

 

 

 
Våra sponsorer