Friidrottsskolan 2023 - anmälan
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening
Fotboll

 
Friidrottsskolan 2023

 

Anmäl dig till Friidrottsskolan 2023!

Du som är född mellan 2010-2017 kan under sommarlovet delta i Mälarhöjdens IK:s populära sommarfriidrottsskola. Du får under några händelserika sommarveckor på Sätra IP träffa nya kompisar och prova på friidrott under lekfulla former. Vi introducerar många grenar inom löpning, hopp, kast och mångkamp. Alla får testa på sprint och häcklöpning, längdhopp, tresteg, höjdhopp, spjut, diskus, kula och stavhopp för att nämna några. Det blir också mycket annat roligt med lekar och bus.

 

Svenska Friidrottsförbundet sätter upp ramarna för verksamhetsinriktning samt utbildningsprogram för ledarna och syftet med dessa veckor är att ”ge barn och ungdomar möjligheten att röra på sig och att upptäcka hur roligt det är att friidrotta”. Alla kan delta, då inga förkunskaper i friidrott behövs.

 

Passa på att boka redan idag för att säkra en plats. Det går bra att vara med en eller flera veckor.

 

Period

Vecka 

Datum 

Kostnad

 Sista anmälningsdag

1

Vecka 24

14/6-16/6 (tre dagar) 

1500 kr

26 maj

2

Vecka 25 

19/6-22/6 (fyra dagar)

1600 kr

26 maj

3

Vecka 26

26/6-30/6 (fem dagar) 

1700 kr

26 maj

4

Vecka 27 

3/7-7/7 (fem dagar)

1700 kr

11 juni
5 Vecka 32

7/8-11/8 (fem dagar)

1700 kr

20 juni

6

Vecka 33

14/8-18/8 (fem dagar) 1700 kr 20 juni (Fullbokad)

 

I avgiften ingår en funktionströja från CRAFT, lagad lunch och mellanmål varje dag, friidrottsträning, massor av roliga lekar samt upplevelser som räcker för hela sommaren. Många av våra ungdomsledare på Friidrottsskolan är eller har varit aktiva friidrottare, varav flera tävlar på SM-nivå och har stor kompetens inom friidrott och träningslära. Vår policy är att alla ledare också ska ha gått ledarutbildning. Vi strävar efter en hög ledartäthet med ungefär 5-6 barn per ledare. Det medför att alla barn blir sedda och får chansen att utvecklas maximalt. Mälarhöjdens IK har ambitionen att få så många som möjligt att vilja fortsätta med friidrott så länge som möjligt, på sina egna premisser.

 

Lägret pågår utomhus på Sätra IP kl. 9.00-15.00 samtliga dagar.

 

Anmälan

Anmälan sker via denna länk: Anmälan till Friidrottsskolan 2023

Avgiften återbetalas inte vid återbud efter sista anmälningsdag. Undantag görs om läkarintyg kan uppvisas.

Kontakt och frågor: projektledare Josefin Wikfeldt -  friidrottsskola@malarhojden.com

 

Friidrottsfritids

Vi erbjuder i år också tillägget friidrottsfritids mot en extra avgift. Ni kommer då att kunna lämna era barn redan kl 08:00 på morgonen hos våra ledare och hämta dem fram till kl 16:30 på eftermiddagen. På morgonen kör vi lugnare lekar innan friidrottsskolans start. På eftermiddagen leker våra ledare med barnen, men det kommer även finnas möjlighet till pyssel, bokläsning och sällskapsspel för dem som önskar en lugnare eftermiddag.

 
 
 
 
 
 
Om Mälarhöjdens Friidrottsskola

Mälarhöjden Friidrottsskola är en av Stockholms större friidrottsskolor och bedrivs som ett dagläger sex veckor under sommarlovet. Varje vecka välkomnar vi upp till 70 barn till Sätra IP som ligger mellan Sätra och Bredäng i Skärholmens stadsdel i södra Stockholm. Sommarlägret pågår varje vardag under under veckorna 24-27 (14 juni till 7 juli) samt veckorna 32-33 (7 augusti till 18 augusti). 

 

Friidrottsskolan välkomnar alla barn och ungdomar mellan 6-13 år. Varje dag så ingår lagad varm lunch och ett mellanmål på eftermiddagen. 

 

Mälarhöjden Friidrottsskola har funnits sedan 2013 och brukar ha omkring 300-400 deltagare per år. Friidrottsskolan bedrivs av Mälarhöjdens IK Friidrott och merparten av ledarna på sommarlägret är aktiva ungdomar i föreningen. Mälarhöjdens IK Friidrott är en ideell friidrottsförening och allt eventuellt överskott från Friidrottsskolan går tillbaks till föreningens verksamhet. 

 

Fakta om Friidrottsskolan

Plats: Sätra Idrottsplats - Björksätravägen, 127 37 Skärholmen

Datum: 14 juni - 18 augusti 2023

Anmälan: Mer info och anmälan via vår webbsida - https://friidrott.malarhojden.com/

 

Nyckelord:

Friidrottsskola Stockholm

Friidrottsskola Söderort

Friidrottsläger

Friidrottskollo

dagkollo friidrott

prova på friidrott

träffa nya kompisar

Friidrottsskolan Sätra
Mälarhöjdens IK Friidrottsskola

 
Våra sponsorer