Fotboll

Dubbla DM-medaljer till Ida på Huddingespelen
2021-06-13 16:59
13 JUN 2021 22:03
Det blev dubbla DM-medaljer till Mälarhöjden och Ida Grimheden då Huddingespelen med UDM avgjordes i helgen på Källbrinks IP. Dessutom en stor MIK-trupp på plats som bjöd på många fina resultat och starka insatser.

Huddingespelen med UDM

I helgen den 11-13 juni gick Huddingespelen på Källbrinks IP. Tävlingarna var också distriktsmästerskap för 15-17 år.

Från Mälarhöjden hade vi ett femtontal aktiva till start. Med mindre startfält pga Corona så var det inte alla som fick plats att vara med. Men de aktiva som vi hade till start gjorde alla bra ifrån sig. Vi fick se flera nya personliga rekord och flera fina finalplatser. Dessutom blev det tre pallplatser.

Allra bäst gick det för Ida Grimheden som plockade hem två DM-medaljer till Mälarhöjden i F16-klassen. På 1500m blev det guld till Ida som vann med tiden 5:26,74. Ida tog sedan också ett silver på 800m och där blev hennes tid 2:37,71.

Judith Nielsén tog ett silver på 80m häck i F14-klassen. Judiths tid i mål blev 13,70.

Utöver detta en mängd fina placeringar och starka prestationer från många av våra aktiva.

Kolla in samtliga resultat på länken nedan.

Skribent: Nyhetsredaktionen MIK Friidrott
E-post: Adressen Gömd