2021-05-23 16:51
23 MAJ 2021 15:28
Nytt PB av Ida på 100m i Tibblevallen i Täby och dubbelseger till Josefin på 100m och 200m på Trollbäcken i Tyresö. Läs mer om helgens framgångsrika tävlande och kolla in alla resultaten här!

Helgens tävlande 22-23 maj

Det blev ännu en bra helg på tävlingsbanorna för Mälarhöjdens IK. På Tibblevallen i Täby gick tävlingen Täby Vårpremiär där vi hade Ida Reutersten på plats för att ställa upp på 100m i F17-klassen. Ida som inte tävlat på närmare ett år bjöd på en riktigt fin debut och gjorde två bra lopp under lördagen. Det blev en fin tredjeplats i finalen med tiden 13,58. Nytt pers och en riktigt fin tid med tanke på den tidiga säsongen. Ida sprang sedan ett extraheat där hon vann, men med tung motvind så tiden blev lite sämre. Men sammanfattningsvis en riktigt lovande säsongsdebut!

Under lördagen gick också tävlingen Hanvikens SK Invitational på Trollbäckens IP i Tyresö. Där hade vi Josefin Wikfeldt på plats som bjöd på två fina lopp och två segrar i F19-klassen på 200m och 100m. Josefin fick springa i motvind och på regntunga banor denna dag, men bjöd på hyfsade tider med tanke på förutsättningarna. Hon inledde med 200 meters-loppet där hon gick i mål på 26,02. Senare på eftermiddagen blev det 100 meter och där blev tiden 12,77. Kolla in samtliga resultat på länkarna nedan.