Bra resultat på Täby Vinterspel
2019-01-25 16:39
Josefin sprang på nytt PB 7,87 i finalen F17 60 meter.
25 JAN 2019 16:38
I helgen gick Täby Vinterspel i Sätra Friidrottshall. Tävlingarna som arrangeras av Täby IS drog stora startfält och mycket publik. Från Mälarhöjden hade vi ett litet men starkt lag på plats som bjöd på fina resultat och snabba tider.

I helgen den 19-20 januari gick Täby Vinterspel i Sätra Friidrottshall. Tävlingarna som arrangeras av Täby IS drog stora startfält och mycket publik. Från Mälarhöjden hade vi ett litet men starkt lag på plats.

I P17 blev det ett brons till Anton Harrysson i kula. Antons längsta stöt kom i fjärde omgången och mättes till 10,82. Även Mert Affan gjorde en bra insats i kultävlingen och slutade femma med resultatet 9,85. I klassen hade vi också Felix Olofsson och Leo Raksanyi till start på 60m. Både gjorde fina insatser med nya personliga rekord. Felix sprang på 7,78 och Leo på 7,63.

I P13-klassen hade vi Noah Oliveras till start i bland annat höjdhopp där han gjorde en fin insats och slutade femma. Noahs resultat blev 1,38.

I P10-klassen fick vi se Arvid Pettersson Boberg göra bra ifrån sig i flera grenar med bland annat en trettondeplats i kula och längdhopp.

I F17-klassen ställde Josefin Wikfeldt upp på 60m. Josefin vann sitt försöksheat  med tiden 7,88. Nytt pers för tredje tävlingen i rad och ändå långt kvar till formtoppen som ska sättas i slutet på februari då IJSM avgörs i Växjö. I finalen gick det ännu snabbare och Josefin gick i mål som tvåa med tiden 7,87. Segern gick till Katharina Gråman från Tyresö som vann med tiden 7,80.

I F11-klassen hade vi Ester Wikfeldt som gjorde en bra höjdhoppstävling. Ester tog sig över 1,20 utan problem och var även mycket nära att klara 1,24. Resultatet 1,20 räckte till en femteplats.

Skribent: Nyhetsredaktionen MIK Friidrott
E-post: Adressen Gömd