Fotboll

Bra utdelning i Västerås i helgen
2018-02-01 11:07

01 FEB 2018 21:18
Det blev fem medaljer och många fina resultat för Mälarhöjden då tävlingen Inlagda Gurkspelen gick av stapeln i Westinghouse Arena i helgen. Denna gången kom fyra medaljer i kastgrenar och en i sprint. En strålande helg i Västerås!

I helgen 27-28 januari gick Inlagda Gurkspelen i Westinghouse Arena i Västerås. Mälarhöjden hade även i denna tävling ett litet men starkt lag på plats och våra aktiva bjöd den stora publiken på många fina insatser och vassa prestationer.

I P16 kula blev det ett brons till Mert Affan och en fjärdeplats till Anton Harrysson. Merts bronsresultat blev 8,95 och Antons längsta stöt mättes till 7,36.

I F15 hade vi Ingrid Hammarberg till start. I kula blev det en fin sjätteplats med resultatet 7,70. Ingrid blev också tolva i vikt där hon tävlade i F16-klassen. Ingrids längsta kast mättes till 10,79.

I P15 kula blev det ännu ett brons till Mälarhöjden genom August Schmidt som imponerade med fin rotationsteknik. Augusts bronsstöt mättes till 11,29.

I P11-klassen blev det ett glimrande guld till Olle Willner på 60m. Olle vann sitt försöksheat på 9,27. Segertiden i finalen blev sedan imponerande 9,10. Olle plockade hem en medalj till åt Mälarhöjden då han tog brons i längdhoppet med resultatet 4,01. Dessutom vassa insatser i flera grenar med bland annat en fjärdeplats i kula och femteplats i höjd.

Coach Patrick Lindfors ställde själv upp i herrklassen i vikt där han knep bronset med ett kast på 11,61 meter.

Sammanfattningsvis en bra helg i Västerås med fyra medaljer och ett antal fina prestationer. Kolla in alla resultat på länken nedan.